Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

petrik1960

17. 8. 2011 19:56
kotníky to je vaše parketa

0 0
možnosti
MT

Marek Trizuljak

17. 8. 2011 20:01
Re: kotníky to je vaše parketa

:-):-):-) Copak nevíte, že parketám nelze okopávat kotníky?

1 0
možnosti
MK

Martin Kavka

17. 8. 2011 19:51
Uzasne, Knize a podvodnik se zbranemi Kalousek

Mohou na adresu pana Batory rikat urazky a on jim nesmi oplatit stejnym? Ti,kdo obvinuji Batoru z fasismu by meli mit zakladni znalosti o fasismu. Je to system kdy vlada kontroluje ekonomiku a stejne smysleni obcanu, kde kazdy nazor, jiny nez fasistickou radou prijatelny, je kriminalizovan

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

17. 8. 2011 19:46
Autore

dle mne se mýlíte, pokud se domníváte, že Klaus se začal chovat nějak zvláštně ve svém druhém prezidentském období. Tento pán je ve svém jednání konzistentní již od počátku svojí politické kariéry. Jeho jasným cílem je zablokování připojení ČR k Západu. Klaus urazil a atakoval kdekoho s výjimkou komunistů a Rusů.  Protože stanoveného cíle - totáoní diskreditace Západu (EU) v ČR se mu ještě nepodařilo dosáhnout, chce po skončení prezidentské funkce pokračovat s těmi, kteří se odporem k EU nijak netají - s ultrapravicí. To je sice změna, ale cíl zůstává nezměněn.

1 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

17. 8. 2011 19:49
Tento text jsem stvořil při prvním zvolení VK prezidentem

Václav Klaus se zasloužil o rozkvět levice více než kdokoli jiný, a to tak, že učinil ODS skrze svoji osobu nevolitelnou po několik  volebních období, během kterých levice získala zpět svoji moc. Jako nikdo dokázal rozbít pravicovou scénu tím, že kvůli jeho osobě mnozí schopní pravicoví lidé buď z ODS odešli nebo tam vůbec nevstoupili. Vzniklo tak několik dalších pravicových stran a pravice zůstala rozdělená.  ODS dokázala nad ČSSD zvítězit teprve tehdy, až VK přestal být předsedou a nastoupil Mirek Topolánek. VK se během svého politického působení postavil snad  proti každému, s výjimkou komunistů a Ruska. Často si říkám, že pokud by KGB opravdu v Prognostickém ústavu připravovalo  nějakého agenta s úkolem po převratu zdiskreditovat v ČR demokracii, Západ a rozbít pravicovou scénu v zemi, ten člověk by to  nemohl udělat lépe než Václav Klaus.

2 0
možnosti
VS

apoc9

17. 8. 2011 18:45
Komedie pokračuje

Se nedivím, že Vás chce žalovat.

0 0
možnosti
RH

Kruton

17. 8. 2011 18:44
To už fakt nechápu

Klaus je chytrej chlap, tak proč se obklopuje takovýma obskurníma politickýma figurkama. Obávám se, že jeho politický konec bude ještě trapnější než konec Zemana nebo Paroubka.

1 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.