Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Jan Borovička

25. 8. 2011 8:53
Brav o!

R^

0 0
možnosti
K

Kozel_

17. 8. 2011 23:17
Klause si vážím čím dál více

Docela si cením týmu jeho lidí, ať jde o pana Hájka a jeho otevřené názory na evoluci či homosexualitu. Řekl naprosto přesně. I pan Jakl má dobré názory, stejně tak i další. A pan Bátora mi přijde názorově blízký taky.

Zato si moc nevážím Kalouska, bývalý lidovec, co nejdřív hlasoval proti homopartnerství a nyní zcela otočil. Kdo není pro homolobby, tak je nácek a fašista. Trautenberk podpoval homospolek už dávno, už za zelených byl podpořit spolek deviantů pod hlavičkou jedné nejmenované "církve", kde se ti lidé scházejí. O takového politiky vážně nestojím.

0 0
možnosti
K

Kozel_

17. 8. 2011 23:13
Autor nenapsal jediný argument

proč by p. Bátora měl být klerofašista.Ano, doba se změnila. Dnes není možná neuctivě napsat označení homosexuála - např. zde to ani neuloží příspěvek. Ale je možné nadávat jiným nadávkami - pánbíčkáři, klerofašisté, náckové, černopr..lníci atd. . Nemáme tu homofobii, ale spíš homodiktaturu.

Jsem panu Bátorovi vděčný, že se dokázal ozvat. Na něj bylo říkáno plno urážek. Pokud se ozve a nenechá si něco líbit, tak potrefení se ozvou. Zkrátka na teplé hošany se sahat nesmí. Oni a jejich přátelé jako Trautenberk smí urážet kdekoho (ti jeho magoři, paka, černopr ... to asi neuráží), ale jakmile se někdo ozve zpět, tak jsou potrefení.

Já si myslím, že autor tohoto pamfletu je sám leda primitiv, co uráží člověka, kterému nesahá po kotníky. Nadává a neuvedl jediný důvod. Taky si vážím zásadového postoje pana prezidenta k homoaktivistům a jejich přátelům a poskokům.

0 0
možnosti
B

Brutvann

17. 8. 2011 21:25
Pan Bátora je čestný muž a vlastenec

Ovšem pro kreatury  jsou  čest a vlastenectví  nenáviděníhodné  záležitosti.....[>-]

0 0
možnosti
VB

Vít Blaha

17. 8. 2011 22:08
Re: Pan Bátora je čestný muž a vlastenec

Jo, jo, on i AH byl čestný muž, vlastenec, dále vegetarián, nekuřák a měl spousty dalších "kladných vlastností". Přesto je to jedna z největších kreatur lidských dějin. Pan Bátora je mimoň a samozřejmě ať si plácá co chce, ale ať se necpe k cecíkům veřejných rozpočtů. V normálním privátním prostoru je zcela nepoužitelný a v rámci politické strany je to totéž v bleděmodrém. Podobný exot - lidovec Karas, byl vlastní stranou uklizen, aby náhodou neubíral procenta voličských hlasů... :-)))

0 0
možnosti
VB

Vít Blaha

17. 8. 2011 21:09
Pane Prokope,

na rozdíl od většiny ostatních komentářů to vidím hodně podobně. Výborný článek!

.

Klausovo krytí a a aktivní podpora figur jakou jsou Bátora, Bobošíková, nebo Hájek je bohužel zcela zřejmá a má zacíleno na ty nejspodnější proudy české společnosti.

...

Zdravím vás a těším se na další vaše texty.

1 0
možnosti
J

JamesJosephWray22

17. 8. 2011 20:43
Je až neuvěřitelné

s jakou lehkostí někoho označkujete jako klerofašistu, vědom si toho, že Vám za to nic nehrozí. Pro mě jste prachobyčejný primitiv a hulvát. Kdybyste se takto hanlivě vyjadřoval o mě, vykašlal bych se na trestní oznámení jako pan Bátora a šel bych Vám po staru rozbít hubu, když už to u Vás zanedbal Váš otec, stejně jako výuku slušného chování. A ta domýšlivost na závěr, že po Vás "jdou" čeští fašisté a nacisté?! To už jsou náznaky psychické poruchy.

4 0
možnosti
MK

Martin Kavka

17. 8. 2011 20:47
Re: Je až neuvěřitelné

To neni porucha :) to je paranoia :))

0 0
možnosti
P

pěnice

17. 8. 2011 20:34
Pro mně jsou přímo odpudivé figurky,

které si myslí,že kvůli jinému názoru nálepkují jiné jako klerofašisty, nácky apod.

0 0
možnosti
AB

grizzly9992004

17. 8. 2011 20:13
Zaražené ego

Milý pane Prokope, zaražené ego je prý horší než zaražené prdy. Toho jste dost typickým příkladem. Obávám se, že nezajímáte, stejně jako vaše konstrukce, naprosto nikoho a pouze si cosi namlouváte. Je mi vás docela líto.

0 0
možnosti
PH

petrph

17. 8. 2011 20:07
bylo by to možné

Ale obávám se že o konzervativně myslící občany, vyznávající trvalé národní hodnoty na křesťanské tradici, (jak se o nich nedávno pan Klaus vyslovil) bude poptávka ve více stranách. Kromě zatím plánované klausostrany je tu taky Bobošíková, Dělnická strana, je tady taky křesťanská KDU-ČSL, Sládkova SPR-RSČ snad taky ještě existuje, na konzervativní rozumné voliče se jistě obrátí taky TOP 09 a VV, jako ryze konzervativní se jistě označí i komunisté.....atd atd.. Bude mít konzervativní ale rozumně myslící občan důvod volit zrovna Klause? A i kdyby souhlasili s Klausem ,získá on do své strany dostatek kvalitních a důvěryhodných kandidátů na volební kandidátky,kteří by oslovili voliče?

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

17. 8. 2011 20:19
Re: bylo by to možné

Jako předseda ODS učiniíl Klaus tuto stranu nevolitelnou, nebo, chcete-li, neschopnou zvítězit ve volbách. Není důvod se domnívat, že v čele jiné strany si povede lépe. I když by jim stačil alespoň vstup do sněmovny, aby mohli kalit vodu. Státní správu i správní rady polostátních podniků jako je ČEZ mají obsazené svými lidmi. Oni ještě něco vymyslí.

0 0
možnosti
MT

Marek Trizuljak

17. 8. 2011 20:00
Dobrý článek, solidní nahlédnutí pod pokličku...

Jednoznačně karma R^

Myslím, že nás ještě čekají pěkné časy... K nynějšímu dění bych poznamenal, že voličstva na hodně pravém křídle zase není až tak moc. Proto se nelze divit půtkám mezi TOP09, (která by chtěla být solidní konzervativní pravicí) a nastupující, či připravovanou údajně velmi konzervativní Velehradní Velestranou (odkaz na polské a maďarské vzory je přesným zásahem). Ale pokud si budou navzájem vyřizovat účty takoví borci jako Kalousek a Bátora...  (Variantou "B" je ovšem, že náš národ bude tak hloupý, že na tyto taškařice naletí).

Poslední, co nám zde ještě asi chybí, jsou rvačky na poltické scéně á la Žirinovskij

1 0
možnosti
MK

Martin Kavka

17. 8. 2011 20:05
Re: Dobrý článek, solidní nahlédnutí pod pokličku...

Za to co od levicaku se zle dockat uz vime hodne. Bolsevici, NSDAP, KSC, NKVD,Stasi apod. Vrazdy a jen vrazdy

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS