Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

admiral666

16. 3. 2010 14:43
z prosklenych budov korporaci

Bude jednou muzeum rafinovanych zverstev kapitalismu. Rezimu, kdy pro pozlatko statusoveho symbolu se stava clovek cloveku vlkem, aniz by bylo treba Grebenicku a fyzickeho muceni. Vrchni vrstvy se jen smeji, jak se ty pod nimi zerou vzajemne a napadaji ty nizsi.

Tyranii kapitalismu neni treba podporovat zvenci, ze SSSR, nebo stranickym terorem bunkami Kominterny, tyranie kapitalismu se zivi progresivne sama, podobne jako freony rozkladaji ozon.

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

16. 3. 2010 15:44
Re: z prosklenych budov korporaci

;-D výbornej postřeh. Nevim, kdyby mi dal někdo vybrat, jestli budu 8 - 9 hodin denně od pondělka do pátka trávit čas v prosklených budovách nadnárodních korporací (čili dělat v kanclu), á nebo jestli bych si radši poležel na betoně někde ve sklepě, pak dostal přes držku, na chvilku do mě pustili elektriku a pak mě zase hodili do díry, mám takový tušení, že bych si vybral to první :-/  Ostatně proto se budují podobná muzea (většinou jenom tak, že se zkrátka zpřístupní prostory, kam se před tím nesmělo), aby podobný pindy o nějakým "imerialismu" a "korporacích" mohl napsat jenom uplnej vůl - nebo recesista.

0 0
možnosti

jarinka

16. 3. 2010 10:56
Proč ne muzeum imperialismu?

Promiňte, ale vzhledem k roku vašeho narození bych se ani nedivila, kdybyste tvrdil, že Sovětský svaz rozpoutal druhou světovou válku. Hitler, který mimochodem ve své zemi a pak v okupovaných likvidoval nejprve komunisty, podepsal se Stalinem dohodu o neútočení. Stalin již věděl, že Hitler zamýšlí přepadnutí i SSSR a podepsal s ním smlouvu o neútočení, tím získal čas na přezbrojení, bez kterého by Hitler válku vyhrál a všichni Slované by byli zlikvidováni anebo využiti k otroctví pro tisíciletou německou říši.

Hitler dal svojí straně název "Nacionálně socialistická německá strana dělnická". Sám ale socialista nebyl a tato strana taktéž ani v nejmenším nebyla socialistická, ani dělnická. SA a SS jednotky přepadávaly dělnické schůze a vraždily jejich předáky.

Proč nebojujete za záchranu hrobů obětí války? Proč vás nezajímají oběti zajateckých táborů a pochodů smrti, bylo jich i na našem území požehnaně.

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

16. 3. 2010 11:11
Re: "A vy zase mlátíte černochy"

Protože teď je řeč o Uherském Hradišti, a tam by se muzeum imperialismu vyjímalo trochu divně. Člověka může zajímat ledasco, a také by ho to zajímat mělo, včetně těch věcí, o kterých mluvíte, ale těžko to vyřešit šmahem v Uherském Hradišti. Tam mučili komunisté a zapomenout by se na to nemělo. Navíc blog je zjevně reakcí na výlevy soudruha Grebeníčka. Vaše reakce mi připomíná známou anekdotu zmíněnou v nadpisu, netřeba připomínat. Asi nejsem daleko od pravdy, když tuším, že bedete jedna z těch, která si ráda nechala říkat "soudružko".

0 0
možnosti
K

kaktusak

16. 3. 2010 0:56
Období socialismu patří k nejlepším v dějinách

V počtech zavražděných (bohužel opravdu byli) vede první republika a zejména dnešní režim. Jde především o oběti dobyvačných válek. Takže pokud by se nějaké muzeum mělo zakládat, bylo by to muzeum zločinů kapitalismu.

Posuzovat lidi podle jejich příbuzných, to jsou poněkud stalinistické metody. Navíc Grebeníček starší možná ani nic nespáchal, nejspíš jde jen o pomstu bývalých kriminálníků, kteří zřejmě něco rozkrádali.

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

16. 3. 2010 2:09
Re: Období socialismu patří k nejlepším v dějinách

Dobyvacnymi valkami soudruhu zajiste myslis napadeni Jizni Korey Kim Ir Senem a Jizniho Vietnamu Ho Chi Minhem, eh?

0 0
možnosti
JJ

Jay6

15. 3. 2010 20:34
Každý něco dělal v mladí!

Co má sakra společného informace,že Hitler byl v mladí socialista se sadistickou uchýlkou Grebeníčka st.?Klaus byl v mladí svazák.Topolánek byl předseda celozávodní organizace Socialistického svazu Mládeže ještě ve 33 letech a organizoval prvomájové pochody v čele kterých nosil hrdě rudou vlajku Svazu sovětských socialistických republik.Antikomunista Klaus byl v první volbě zvolen prezidentem i hlasy komunistů a stal se 1.polistopadovým českým prezidentem,který pozval předsedu KSČM na hrad.A nebyl jím tehdy nikdo jiný než výše zmíněný Grebeníček ml.Otec Topolánka byl Komunistický nomenklaturní vysoký funkcionář.Lidově papaláš.Jeho matka byla sekretářka komunistické svině soudruha Mamuly krajského předsedu KV KSČ v Ostravě.Sám bojovník proti komunismu Mirek byl tzv.kádrová rezerva KSČ.Děda Topolánek zakládal družstva na vsetínsku.Znárodňoval soukromý majetek zemědělců a možná poslal pár tzv.kulaků do Hradištské věznice na převýchovu elektrorošoky k soudruhu Grebeníčkovi staršímu!

0 0
možnosti
J

Jst1951

15. 3. 2010 21:36
Re: Každý něco dělal v mladí!

no a co tím chcete říci? Že snad máme soudruha Grebeníčka milovat?

0 0
možnosti
S

stetl

15. 3. 2010 18:57
málo

Prosím pěkně, já bych to po středověkém zvyku vylepšil. Pan Grebeníček by měl být pomazán horkým asfaktem (kolomazí) a poté obalen peřím a až teprve poté vystaven mládeži a jiným ku výstraze. Ale i to by bylo málo.

Jsem jedním z postižených komunismem. Přestože můj otec zemřel v roce 1947 a přestože byl "kapitalistou" jen proto, že arizoval velkou firmu, aby ji nesebrali Němci, já byl potomkem kapitalisty se všemi neuvěřitelnými následky.

Nemluvím už o tom, že mojí mamince komunisté neumožnili, aby dostala odškodnění za válečné útrapy, že jí jako vdově s třemi malými dětmi neumožnili čerpat z tátových uložených peněz (t.zv. vázané vklady) ani z pojistek.

Měl jsem řadu dašlích zkušeností s komunisty, ale enbudu tady o nich už psát. Prostě je nenávidím z hloubi duše a nikdy jim neodpustím!

0 0
možnosti
RR

rezjir

15. 3. 2010 19:59
Re: málo

Ale to nebylo nijak speciálně proti vaší rodině, prostě ty vklady a pojistky byly zmrazeny všem.

0 0
možnosti
TK

TKC

15. 3. 2010 18:48
Pro autora

Opravte si překlep:

probudil po brutálním mlčením na mrazivém betonu

0 0
možnosti
K

kaktusak

16. 3. 2010 1:02
Re: Pro autora

Měli použít waterboarding. To přece žádné mučení není.

0 0
možnosti
PH

písařova Heřmanka

15. 3. 2010 18:34
v PS

když mluví Grebeníček ta poslanci odchází a i jeho komunističtí kolegové .Grebeníček je hrozný vůl

0 0
možnosti
T

tulda

15. 3. 2010 18:22
Se divím autorovi,

že tu nechce taky zřídit mauzoleum pro všechny podvodníky z ptákostrany. Byla by

to asi pěkná sbírka vykuků. K čemu muzeum, které stojí prachy, a do

něhož budou násilím voděny školní výpravy dětí, které z toho nemají

rozum.EU

0 0
možnosti

Tramp_007

15. 3. 2010 19:01
Re: Se divím autorovi,

Děti tam právě budou chodit, aby ten rozum z toho měli.

0 0
možnosti
MC

sualk

15. 3. 2010 18:03
Soudruh Grebeníček čím více líbivě mluví,

tím více je surový, a o to víc probouzí soudružské pudy a vychovává další katy. Vám karma.R^

0 0
možnosti
RR

rezjir

15. 3. 2010 17:46
A tu Osvětim

zavřeli sami nacisti, že ano?. Na rozdíl od komoušů, kteří za prvé z toho Uherského hradiště ty vězně odvezli, grebeníčka propustili a mučení zakázali. Vždy je nutné hovořit celou pravdu, a nic než pravdu, a pravda je celek. Jinak řečeno, Osvětim je produktem nacistické vlády, Uherské Hradiště nějakých místních excesů.

A současně je nutné říci dvě věci, že nedaleko od něj startovaly v Kunovicích tajně 50 Spitfirů pro Izrael a že tam současně působila rozsáhlá partyzánská skupina Svetljana, vedená britským a vrahem jana masaryka.  A v tom případě tam ta atmosféra v tom kraji byla asi velmi vypjatá.   

0 0
možnosti
JS

--Judith--

15. 3. 2010 17:56
Re: A tu Osvětim

Jo tak... ony ty bolševické koncentráky byly jen jakési místní excesy?

Co to bylo za bordel, tenhle socialismus, pane?

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.