- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je to doktor!!keh.hu
Maďarský prezident je obrovsky konzervativní, kromě toho, že skvěle šermoval na olympijské úrovni a je jazykově vybaven, strašně statečně bojoval proti komunistickému režimu předsedničením v maďarském olympijském výboru, v čele správy luxusního hotelu Astoria a jinde, takže jistě se dá celkem vyloučit, že by ho měli komunisté rádi. Obdobně se velkým konzervativcem postupně stal také momentální premiér Viktor Orbán, který začínal v maďarské obdobě SSM a kdyby Rusové neblbli a Kádár nenatáh bačkory moc brzo, mohl se stát velkým konzervativcem plynulým předchodem z komunistické strany. Ale v tom by nebyl výjimka, takových je všude habaděj.
Co je podstatné na této prezidentské trapnosti? Podstatné je to, že že ani při podvodu takového kalibru vědecká komise odmítla prezidentovi jeho “malý doktorát” (ano, rovněž zde může mít titul každý jouda) odebrat. Důvod je společenská atmosféra, v tomto konkrétním případě přímo vědecká předposranost. Prostě spousta lidí se tu bojí byť jen náznakem postavit vládnoucí garnituře, protože se bojí (a oprávněně), že si pak už u čehokoli ve veřejném prostoru jaksi ani neškrtnou. Milí přátelé, v Uhrách by to Bátora uhrál všechno s přehledem a lidé, jako třeba já, kterého se Bátora snažil žalovat za jeho blogy, by si šli asi sednout někam na rok a půl natvrdo.
V Čechách jsou různí blouznivci, kteří líčí, jak jde zdejší lid s vládou. Jednak to není vůbec jasné, protože opoziční politické i nepolitické demonstrace si s vládními akcemi ve velikosti mnoho nezadají, jednak komu by se asi tak líbilo, kdyby jeho životní úroveň přes kecy všelijaké veliké neustále bolestně padala? To zas, milí čeští klerofašisté, nemějte Maďary za blbečky.
Kdo vládnou maďarštinou, mohou si poslechnout a prohlédnout VIDEO ZDE.
Případně shrnutí materiálů přímo z primárního zdroje, u kterého skandál začal - HVG.
Další články autora |
Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...