Homosexuálové úspěšně nahradili Židy

Neinformovaná, deviantní, nějakým způsobem (nejčastěji všemi) způsoby impotentní část společnosti vždy potřebuje nějakého nepřítele, nějaké totálně oddělené ONI, které není MY. V souvislosti s tragickým historickým vývojem se i ty největší zrůdičky v našem geoprostoru jaksi obávají na veřejnosti otevřeně útočit na Židy, a tak došlo na náhražku. Gayové a lesby jsou pro ně jakousi cikorkou namísto plnohodnotné brazilské kávy – je tu nedostatkové hospodářství.

Takové jsou v posledku touhy mnohých...google

Úplně nejprvotnější věcí je udělat z “nepřátelské” skupiny skupinu zcela homogenní, jednolitou, ONI jsou zcela oddělení od NÁS a nemají s námi NIC společného – to je starý, tisíckrát popsaný trik na to, jak nepřítele DEHUMANIZOVAT, vydělit z lidské společnosti, čímž lze pak s takovým člověkem zacházet libovolně jako s nějakým zvířetem (viz kupř Hannah Arendtová či Carl Schmitt). A tak typický homosexuál je v patologických očích údajných čistých zženštilý, pracuje dnem a nocí proti klasické rodině, promiskuitně souloží na veřejnosti, šíří nemoci co to jen jde, je protináboženský, výhradně levicový multikulturalista. Další prvky lze dosazovat takřka donekonečna.

Obdobně modelový Žid má rovněž typické fyzické vlastnosti, rozkládá naši krásnou křesťanskou civilizaci, naše nadějné generace tráví prodejem alkoholu v krčmách a ruinuje je poskytováním lichvářských půjček, je zároveň židobolševikem, stejně jako stínem finančního kapitálu. Také zde si každý útočník najde další hole, kterými lze psy bíti.

 

Už jsem si ústa marně třepil mnohokrát, historie se neodvratně opakuje, žádné poučení neexistuje:

Kdo je horší než Žid (velice cenný, cenzurovaný materiál :)) )

Ing. Bátora - za co na mě podal trestní oznámení :)

Semín a jeho klerofašistické touhy

 

To vše je samozřejmě zcela iracionální a neempirické a hlavně zcela umělé dělení. Židé i homosexuálové jsou levicově i pravicově zaměření, ortodoxně náboženští i zcela multikulti rozvolnění, zcela rodině založení (ano, i gayové mají rodiče, prarodiče a další příbuzné) i totálně sexuálně promiskuitní, atd., atp. Stejně jako neexistuje žádná homogenní skupina Židů, neexistuje ani žádná homogenní skupina homosexuálů. Stavět proti sobě heterosexuály a homosexuály je projevem nejvrcholnější tuposti, jsou vzájemně komplementární součástí jedné společnosti. Na samotné pomyslné první příčce této tuposti je až nepochopitelně obsedantní posedlost SEXEM, kterou útočníci proti homosexuálům projevují. Respektive definice a redukce člověka jedině a především sexem.

Stejní lidé (míněno stejné psychologické typy), kteří dnes touží šikanovat, ponižovat a trestat libovolně homosexuály (kterým přiznávají maximálně právo na holý život a tichou přišláplou existenci v nějakém tmavém vlhkém koutku), dříve stejně trápili děti z neúplných rodin či z nemanželských svazků, využili jakoukoli příležitost jak poplivat nějakého Žida, vyvyšovali se nad někoho, kdo měl o dva áry menší zahradu a v kredenci o rendlík míň, atd. atp.

A tak samozřejmě nevadí, že největší mužové a ženy národa, největší náboženští a konzervativní horlivci jsou tu nedávno domestikovanými maďarskými cikány (Bátora), tu synky komunistických aparátčíků (Jakl), tu spolupracovníky komunistů (Bobošíková), tu libertariáni výhradně vydělávající v eráru (Mach), tu “náhodou” přistiženi ve dveřích paneláku s letuškou a zároveň přijímající požehnání arcibiskupovo za podporu klasické rodiny (Klaus), tu se po křesťansku nechají živit penězi ostatních a posmívají se třeba bývalému premiérovi Fišerovi jako “mojžíškovi” (Semín).

O čem ale je celá kauza okolo Bátory, gay pride atd? Je o Klausově přípravě na politickou kariéru po konci jeho prezidentském mandátu. Bude to nejspíše něco útulně klerofašistického po vzoru bratří Kačerů. Tak teď ještě aby se nám Klaus nezabil při cestě autem po pobytu v gay baru jako Haider, tím by se to ještě mohlo pokazit.

 

A než se snad zapojíte do plodné debaty, do které já nikdy nezasahuji, doporučuji vaší pozornosti tento německý dokument o tom, jak velice úzké vazby má nacizmus - fašizmus na homosexualitu a vice versa... hezky psychoanalyticky (ano, nástroj to levicový!! :)) ) vysvětlí i motivace různých Bátorů, Semínů, Haiderů, Kačerů...

 

Autor: David Prokop | sobota 13.8.2011 14:25 | karma článku: 17,84 | přečteno: 1963x
  • Další články autora