Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já vím, jak to bylo !!!

8. 5. 2011 22:11
Pane Prokop !!!! VSADÍM se

s Vámi o co budete chtít .... Tvrdím: Vy ani Vaše rodina nebydlí a nikdy nebydlela s těmi, jejichž jméno se nesmí vyslovit Tvrdím: Nikdy jste nebyl řádně multikukturně obohacen, buď pořádným bezdůvodným zmlácením a následným okradením....

Tvrdím: Nikdy nebylo Vaše auto obohaceno 2x o rádio 2x o poklice .....

Závěrem říkám: Vy jste jen takovej žvanil a jen mi vrtá hlavou PROČ se vůbec do toho se..te??? Z naivity ??? Nebo jste zaměstnanec nějakého etnobyznysu a musíte tedy vytvářet rasisitické nálady ... ??? Nebo PROČ ????

0 0
možnosti
J

josefm

9. 5. 2011 5:20
Re: Pane Prokop !!!! VSADÍM se

Další, který si pořádně článek nepřečetl. Ten článek není o Rómech. Ten je úplně o něčem jiném. Objektů, které si za svůj cíl ta banda na severovýchodě Maďarska vybrala, je mnohem, skutečně mnohem víc. A jen jedním z nich jsou Rómové. Daleko častěji jsou to však Slováci. Bohužel.

0 0
možnosti
JS

Jožka Skočdopole

8. 5. 2011 20:54
Fasismus tu zustane, je to znamka dnesni doby

a vytvari se jako prirozena reakce na extremně agresivni multi-kulti, reverzni diskriminaci a rasismus, a agresivni politickou korektnost.

Kazda akce vzbuzuje reakci.

0 0
možnosti
MF

kecálek_český

8. 5. 2011 21:02
Re: Fasismus tu zustane, je to znamka dnesni doby

Přesně tak!!

Nevadí mi žádná rasa, žádný člověk. Jen cikáni. A proč? Protože s nima mám víc špatných zkušeností, než součet všech ostatních špatných zkušeností. které jsem za svůj život stačil zažít! /pro zvědavce 36 let/

Až se začnou chovat jako lidi a ne jako sebranka, tak přehodnotím svůj názor. Jenže toho se asi nedožijou ani moji vnuci :-/

0 0
možnosti
VPB

Jadyk

8. 5. 2011 19:12
Zkuste se kouknout na tohle video:

http://www.youtube.com/watch?v=3jiZYEoW_ks&feature=feedlik

kde cikánský vajda pojmenovává problémy mnohem lépe, než Vy, dokonce se chce přihlásit ke gardě :-P

Je jednoduché zaměňovat příčinu a následek, nebo o někom říct, ze je blekota.

Oni uniformovaní krminálníci (mimochodem - uniformy nosí i myslivci, horníci a hasiči), jsou jednoznačný následek a i jejich podpora je díky tomu tak masivní...

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

8. 5. 2011 19:19
Re: Zkuste se kouknout na tohle video:

Vajda je frajer. Více takových snědokožených! ;-)R^

0 0
možnosti
KR

Králík Roger

8. 5. 2011 18:59
Pro pamětníky

"Má vláda nebyla první, ale poslední. Pokud bych selhal, zavládl by chaos." (c) Adolf Hitler.

Bylo nesmazatelnou vinou PŘEDCHOZÍCH demokratických německých vlád, že vytvořily stav, za kterého se mohl Hitler situovat do pozice "spasitele Německa," "Unsere letzte Hoffnung," jak hlásal na předvolebních plakátech. 

Představte si tanečky našich politků za situace, kdy v zemi bylo téměř 40% nezaměstnaných. Tváří tvář takovéto stupiditě a neschopnosti (tím narážím na naši současnou a tehdejší německou politickou scénu) mohlo mnoho Němců ztratit soudnost, protože byli prostě zoufalí. A jestli někdo pochybuje o mém hodnocení tehdejších německých politků, stačí připomenout, že nakonec udělali kancléřem právě Hitlera. Pokud tu někdo vidí paralelu s koketováním ČSSD s KSČM, nejde o podobnost čistě náhodnou...

0 0
možnosti
SH

Nemesiss

8. 5. 2011 18:23
...líbí se mi, kolik času jste věnoval zmínce o kriminalitě

rómské populace. Pokud by v Maďarsku zatli tipec těmto neuniformovaným kriminálníkům, tak by ti tzv."uniformovaní" určitě neměli takovou podporu obyvatel, jako mají nyní...připomíná mi to situaci v jistém nejmenovaném státě ve středu Evropy, kde se místo příčiny řeší následky a ti, co kradou, přepadávají a mlátí slušné lidi, jsou prakticky nepostižitelní a hájení různými kocáby a Džamilami...;-€RvRv

0 0
možnosti
P

prying

8. 5. 2011 19:12
Re: ...líbí se mi, kolik času jste věnoval zmínce o kriminalitě

Taky myslím. Kdyby stát reagoval, tak jak má.Tak by k podobné situaci nemohlo dojít. Možná by někoho mohlo trknou proč měli tolik sympatizantů mezi obyvateli.

0 0
možnosti
TK

ntk_

8. 5. 2011 16:36
hát ez nem igaz...

Ember... ezt nem értem amit itt összefoglalsz, és írogatsz már több ideje... ki fizet Téged Gyurcsány ? Gyurcsány barát vagy ? ezt híreszteli a baloldal a világba? saját fészekbe köp ?

Magyarország soha nem volt fasiszta ország mert akarta volna a nép önkéntesen...!!

És az hogy egy magyar büszke Magyarországra, nem náci... soha nem voltunk önkéntesen a németek testvérei mint mások akik voltak és elvan törölve...  !!

0 0
možnosti
B

bezdůvodně_smazaný_popáté

8. 5. 2011 20:47
Re: hát ez nem igaz...

Překlad (maďarsky > česky)

Takže to není pravda ...

Muž ... Nechápu, co jste összefoglalsz a írogatsz mít více času ... Gyurcsány, kdo vás platí? Gyurcsány či přítelem? Povídá se, že levé křídlo ve světě? chrlit své vlastní hnízdo?

Maďarsko nikdy fašistickou zemi dobrovolně, protože chtěli lidi ...!!

A hrdý, že Maďarsko, maďarština, není nacista ... My se nikdy dobrovolně, než ostatní, kteří jsou bratři, Němci byli odstraněny a očekávání ... ! (překladač Google, stejně moc nechápu)

0 0
možnosti
O

oloko

8. 5. 2011 16:26
Kolik berete?

Za takové články? Nechcete příště jásat nad zákazem oblečení značky adidas? - jen jako příklad:-P

0 0
možnosti
JD

Judge Dredd

8. 5. 2011 21:38
Re: Kolik berete?

Adidas asi ne... ale takové Lonsdale (britská běžná značka oblečení z Londýna, které tam nosí běžní lidé) jsou tady na seznamu  nepovolených. Onehdá nějaký soudce přikázal toto oblečení někomu v soudní síni svléknout...

Pozor taky na číslovky... některé jsou také na seznamu a běda, když je máte na oblečení... neřku-li třeba legitimní znak současné německé armády - viděl jsem, jak jednoho člověka za to málem odsoudili. Až v soudní síni přinesl můj koncipient notebook s internetem a napsal http://www.bundeswehr.de... soudce to potom smetl ze stolu a ještě poslal státního zástupce do pr... (o tom ale noviny nepíší).

0 0
možnosti
D

dampfer

8. 5. 2011 14:36
A tak asi

bych poradil se podívat do encyklopedie na heslo vlast nebo patriot.

Zřejmě pro vás to má hodnotu autem rozjetého syrečku.

0 0
možnosti
N

nesher

8. 5. 2011 16:20
Re: A tak asi

No, to si tak nejsem jist. Myslím, že mezi patriotem, česky vlastencem, a náckem je velký rozdíl. Převedu-li to do českých reálií, tak vlastencem byl např. škpt. Morávek a náckem "lidé" z Vlajky.

0 0
možnosti
V

vlasta78

8. 5. 2011 14:36
Gábor Vona?

No, mozna kdyby Zázrivecz Gábor zapatral ve sve nedaleke minulosti, asi by jej Madari hnali na sever pres Dunaj ci na jih.... Zázrivecz rozhodne neni madarsky ani omylem 8-o

0 0
možnosti
JD

Judge Dredd

8. 5. 2011 21:44
Re: Gábor Vona?

Nic proti, ale genealogie hovoží jinak - 100% Hungary

http://lastnames.myheritage.com/last-name/Z%C3%A1zrivecz

0 0
možnosti
M

Míra4.1

8. 5. 2011 12:31
Závažným selháním státu je primárně

 - jak autor sám píše - "závažná skutečnost rómské či cikánské kriminality" - to následné je sekundární. A obávám se, že u nás to směruje naše vláda ke stejným koncům.

0 0
možnosti
ZH

Fai Rodis

8. 5. 2011 14:00
Re: Závažným selháním státu je primárně

No samozrejme. Protoze mensiny jsou nedotknutelne, tak se problemy neresi.

Ono je pak snadnejsi si vyslapnout na "extremisty", nez zacit resit trestnou cinnost tech ach tak utlacovanych chudinek mensin. Tam by se totiz mohlo ideologicky narazit, treba az v Bruseli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.