Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

crutov

21. 8. 2010 13:08
Díky...

Skvěle. Dobře, že stejně jako u DOST, upozorňujete na tento druh extremismu,

který se nám postupně vkrádá do oficiální politiky. Pro autora: R^

0 0
možnosti
BK

Králík z klobouku

21. 8. 2010 13:00
Ani na sebekratší moment?

"demokracie je o každodenním vyvažování zájmů, které nelze nikdy ani na

sebekratší moment zařadit do nehybných kategorií či krabiček" - opravdu? Myslel jsem, že základním principem zákonů (ať už státních nebo jiných) je právě pokus zařazovat pojmy a hodnoty aspoň na chvíli do nehybných kategorií a krabiček. Myslíte, že takové zákony jsou s demokracií v bytostném rozporu? Aby to pak bez těch krabiček nedopadalo tak, že do "každodenní vyvažování zájmů" bude čirá nahodilost a svévole mocných.

0 0
možnosti
A

abel

19. 8. 2010 13:55
Kritika

Kritika vám většinou řekne víc o kritikovi než o kritizovaném. Zde to platí pane Prokope. Více jsme se dozvěděli o vaší zaujetosti v této oblasti a vaší zvláštní zášti. Myslím, že umíte psát i věcné články.

S pozdravem Adam Ábelovský.

0 0
možnosti
PT

Orde Wingate

19. 8. 2010 10:51
být katolíkem jen v neděli v kostele?

Eurokomisařem nesměl být pan Buttiglione, protože byl katolík a měl určitý názor na život po početí. Byl vybrán do Komise, ale zelenorudá skvadra v EUlamantu řvala tak ilně o klerofašismu, že se místo něj se eurokomisařem stal maďarský komunista.

Takže pryč s katolíky, být katolíkem se smí jen v neděli v kostele? nejsem katolík, články a názory pana Jocha znám už delší dobu, s něčím taky nemusím souhlasit, ale Váš článek a řev zelenorudých politických korektníků mne ještrě víc utvrdil v tom, že jmenování pana Jocha bylo dobrým nápadem.

0 0
možnosti
T

Tecumtha

19. 8. 2010 10:27
Tak tentokrát jste šlápl hodně vedle

Rv:-/

0 0
možnosti
AA

Saša

19. 8. 2010 8:56
Klerofašista rozhodně není.

Pan Joch je výrazný individualista a konzervativec a proto nemůže být fašistou ani klerofašistou, neboť jde o postoje naprosto neslučitelné, antagonisticky protikladné.

0 0
možnosti
T

tromso5

19. 8. 2010 10:14
Re: Klerofašista rozhodně není.

a hlavně je to fanatik

0 0
možnosti

Ormir

19. 8. 2010 8:29
Pes zchudl a blechy mají strach co s nimi bude

Marná sláva, pokladnička je prázdná, takže adiós všechny ty etnobyznysové spolky, všelijaké ty gender blbís co ze státu a EU tahají peníze a oblbují lidi.

Joch je správná volba. Jinak by to dopadlo tak, že jeden pracující by živil několik příslušníků menšin, pár imigrantů + feministku k tomu.

Kocábův "úřad" bez milosti zrušit a všechny ty udělované dotace neziskovkám a etnospolkům včetně grantů pro sociální inženýry plánující pro nás skvělou multikulti budoucnost znovu prověřit nebo rovnou zrušit. To by se ušetřilo peněz.

0 0
možnosti
G

Gašpo

19. 8. 2010 9:47
Re: Pes zchudl a blechy mají strach co s nimi bude

Veľmi s Vami súhlasím, ale krotil by som optimizmus. Pán Joch bude LEN poradca. Bude zdravým protipólom k tej "politickej korektnosti", ktorá nás vysáva. To ešte ale neznamená, že jeho názory premiér bezvýhradne akceptuje. Bohužiaľ je len taká "prvá vlaštovka" zdravého rozumu a toľko nádejí by som do toho nevkladal. ZDRAVÝ ROZUM nemá zatiaľ žiadne právomoci. Len sa dostal ku slovu.

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

19. 8. 2010 8:21
Tohle kvílení je snad Jochovo PR

Autore, kvílet umíte pěkně. Neděláte to jen proto, abyste Jochovi zvedl popularitu, že ne?

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

19. 8. 2010 7:50
Výborně

Další pádný důkaz, že pan Joch vzal věci za správný konec.

0 0
možnosti
N

Nika.meil

19. 8. 2010 7:14
Ajaj....

Konečně někdo, kdo není připodělaný a pojmenuje věci tak, jaké opravdu jsou. Děkuji pane Jochu, konečně cítím, že lidé typu Kocába a jiných s přihrbenými zády a plácajících nesmysly o pozitivní diskriminaci atd. jdou od válu. Pokud někdo nechce upřednostňovat jednu menšinu nad většinou,je označen ubožáky za fašisty a rasisty. Přitom právě ti,kteří vás nařknou jsou pravými rasisty....

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.