Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

12. 10. 2009 23:11
Jste křívák a bezcharekterní nula

Rv a zvracející smajlík

0 0
možnosti
V

VašekIV

17. 1. 2010 21:58
Re: Jste křívák a bezcharekterní nula

Proč? Protože má pravdu?;-D

0 0
možnosti
V

vupr1

12. 10. 2009 21:28
Homosexuálové jsou nejzanedbatelnější menšina

Kdo praktikuje sexuální úchylku, je úchylný a tudíž nemá právo cokoliv prosazovat v majoritní společnosti normálních lidí. Nevidím sebemenší důvod pro to, aby kvůli desítkám úchylů se měnili např. učební pomůcky pro normální zdravé heterosexuální lidi, zvláště, pokud je zřejmé velké zdravotní nebezpečí z podpory nejpromiskuitnější skupiny obyvatel-homosexuálů. Děti a společnost je třeba před tímto rozkladným trendem varovat a chránit. Pan Semín je velký idealista a říká věci otevřeně a hlavně bez maloměšťanského karieristického šosáctví mnohých jiných blogerů. Takových lidí by mělo být v politice více. Kolektivistické plky o tom co někdo smí nebo nesmí říkat byly populární v éře 50.let 20.stol. Pane Semín držím Vám palce.!!

0 0
možnosti
JA

José Antonio

9. 10. 2009 12:18
Nesmysly

Označit pana Semína za bezcharakterního kariéristu, který nežije podle Desatera, znamená přiznat, že toho člověka vůbec neznáte a že o něm nic nevíte.

Docela jsem na to zíral, protože takhle ho nenatřeli ani fanatičtí ateisti, kteří ho jinak na jeho blogu urážejí čistě ze záliby.

0 0
možnosti
V

VašekIV

17. 1. 2010 22:01
Re: Nesmysly

Nevím podle čeho pan Semín žije, ale to co píše jsou bláboly.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

5. 10. 2009 18:55
Ne!

Pletete se hlavně v tom, že dáváte do protikladu naši civilizaci a ŘKC. Právě ona měla ohromný podíl na vytvoření nejlepší a nejefektivnější civilizace v lidských dějinách! A až  její  odsunutí od podílu na moci začalo vytvářet chaos který dnes naši civilizaci ohrožuje! A že mezi nimi jsou i dnes někteří s přísnějšími názory, nás tak trošku nutí se zamyslet jestli někde neděláme chybu! A pokud vím, tak Mach vytváří "pravicovou konzervativní stranu", jenom Klaus si myslí, že konzervativec nepotřebuje křesťanské církve. Taky to tak u nás vypadá!

Evropa bude křesťanská nebo to nebude Evropa!

0 0
možnosti
R

ruzovy.svetr

5. 10. 2009 17:55
Myslím že nemáte pravdu,

to co uvádíte jako příklad extrémismu mě opravdu extrémní nepříjde. Homos by neměli mít žádná nadpráva ikdyby se Brusel stavěl na hlavu.

Co se týká Litvy , ta byla pod tlakem aktivistů a EU .Poslední kapkou pak byl nejspíše pokus zavést ve školkách četbu holandské „pohádky“ Král a král, pojednávající o homosexuálním  svazku dvou princů. Litevci se nechtěli podřídit celoevropské duhové revoluci a zvolili cestu reakce. Reakční zákon mimo jiné zakazuje „propagaci“ homosexuality před mladistvými. Podle Litevského institutu pro monitorování lidských práv. švédského premiéra v čele Unie po  lidskoprávní aktivisty z Human Rights Watch či Amnesty International se jedná o omezení svobody vyjadřování.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.