Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Malicekk

21. 8. 2009 23:03
Buh

je zlo, Buh je perverzne, zneuzivani a manipulace. Buh je zlocin.Takto je treba na to nahlizet. Mysleno krestanstky Buh. V pripade zidovovskeho Boha, tam je treba hledati. Krestanstvi je to nejhorsi co mohlo civilizaci potkat. Valky, zmar a nenavist, byt krestan je rovno tomu byt valecny zlocinec.

0 0
možnosti
K

kion1111

21. 8. 2009 23:04
Re: Buh

Odkud píšeš troubo-z léčebny?;-DRv

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

21. 8. 2009 21:16
Vysvětlující poznámka

Evidentně zde málokdo ví, kdo je pan Semín - toho já sleduji již dlouhou dobu, resp. jeho projevy v tisku. Jde o člověka, který své poblázněné názory (ale jsou jeho, budiž) chce vnutit lidem násilím - chce donutit všechny ostatní, kteří nesdílejí jeho hodnoty, aby je vyznávali a pokud ne, chce je za to trestat. Protože hodnoty páně Semínovy jsou neslučitelné s demokratickou společností (názor na marihuanu, homosexualitu, sex, potraty apod.), článek autora je přínosný, i když měl být asi raději více konkrétní. To ovšem nic nemění na jeho pavdivé výpovědi. Bůh nás ochraňuj před Semíny !!

0 0
možnosti
S

Semper2

21. 8. 2009 22:11
Ráčej si odpustiti Vaši "vysvětlující poznámku"

myslím, že většina  zdejších diskutujících p. Semína zná, jeho názory jsou konsistentní, pevně zakotveny v západní kultuře a katolické tradici. Není mi známo, že by své názory někomu nucoval násilím, či donucováním, jak to činí současný sametobolševický, antikřestanský  a anticivilizační establishment.

Lžete pane Borovičko !

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

21. 8. 2009 20:41
Opravdu ubohý článek

Blog pana Semína jsem až dodneška nečetl, až teď jsem se na jeho stránky dostal, díky Vám. To je také jediný pozitivní výsledek Vašeho článku, protože jinak jde o naprosto trapný osobní útok na člověka, který píše (pokud moho soudit z několika posledních článků na jeho blogu) velice inteligentně, umírněně a (podle možnosti) vyváženě. Kdybyste reagoval na některý konkrétní článek a uvedl jasné protiargumenty, bylo by to něco jiného, to bych bral. Psát umíte a hloupý nejste, takže byste se mohl zmoci na víc. Tenhle článek mi připadá jako dětinská pomsta za to, že Vám omylem rozšlápnul autíčko. A všichni, kdo Vás v tom podporují, by se měli stydět s Vámi.

0 0
možnosti
S

Semper2

21. 8. 2009 23:24
Re: Opravdu ubohý článek

R^mrkněte na stránky časopisu Te Deum, který M. Semín vydává:

http://www.tedeum.cz/archiv.htm

0 0
možnosti
K

kion1111

21. 8. 2009 19:19
Trochu silná káva

Nemohu jinak antikarma.

K smíchu jste spíše Vy pane Prokope:-)Rv

0 0
možnosti
JM

Malicekk

21. 8. 2009 22:59
Re: Trochu silná káva

Kione vam se smeje cely blog uz nekolik let. Furt volite NS, az tato strana zkrachovala. Asi doslo dost samcu pro Edelmanku nebo ma staleho chlapa konecne ta cuza? jste to vy, ???

0 0
možnosti
S

Semper2

21. 8. 2009 18:43
zato vy jste "plný lásky", ubožáku !

dělat si šoufky z dr. Lalohy (pomíjím další tituly, editor připouští max. 1000 typů), který trpí pravděpodobně depresívním syndromem, je ubohé, navíc nevím, jakou má dr. Laloha souvislost s M. Semínem ? Snad jen tu, že byl pokřtěn v katolické církvi...?

Pane Prokope, ste dokonalým příkladem exempláře "naší nové, krásné mládeže", kterou tak velebí madam Tydlitátová. Tihle lidé se sice pohoršují nad "cikánofobií", "homofóbií", antisemitismem, nad zabíjením tuleňů atd.,  křečovitě dodržují dogmata politické korektnosti, ale nakonec  se - v tomto případě na excentrickém podivínovi dr. Lalohovy - projeví jejich skutečné ledví.

Pokud se týká údajně "pedofilních" kněží, ve vězení skončili, pokud vím, asi tři, ovšem aféra je uměle živena již několik let...

Připomínám Vám, že policie  US státu New Jersey má t.č.  za katrem přes 40 rabínů a židovských papalášů, kteří kšeftovali s lidskými orgány a vylákali do USA zatím nezjištěný počet  mladých křestanů z východní Evropy..., to jen pro pořádek

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

21. 8. 2009 18:46
Re: zato vy jste "plný lásky", ubožáku !

R^

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

21. 8. 2009 18:41
Ješte jednou

Vynikající článek, snad si Vás ten "křesťan" někde někdy nenajde se svojí militantní partou a neukáže Vám svou lásku k bližnímu fyzicky :-/

0 0
možnosti
T

ten.jenz.bloudi.svetem4@seznam.c

21. 8. 2009 16:22
Pane autore,

to jste natolik prázdný, že krom dehonestace jiného člověka nic neumíte?Rv

0 0
možnosti

lubossula

21. 8. 2009 17:02
Re: Pane autore,

taky se divim kde se to v panu Seminovi bere. Katolik a misto lasky tolik nenavisti

0 0
možnosti
J

jjs

21. 8. 2009 16:21
Zhluboka dýchat a vzdělat se!

Co to tady plácáte, nešťastníku?

Píšete pod vlivem emocí a ještě máte mírně řečeno velmi špatné informace. Doporučuji následující postup: nejprve se uklidněte, zhluboka dýchejte a snažte se soustředit na něco pozitivního. Jakmile se váš fyzický stav zlepší, začněte pracovat na zlepšení svého psychického stavu - začněte se vzdělávat. Zjistěte si něco o křesťanství, o historii katolické církve a o tom, jak se vede polemika (není to nenávistné zvracení, ale předkládání argumentů).

Jsem přesvědčen, že poté, co na sebe aplikujete tyto procedury a znovu se podíváte na tento svůj "článek", hluboce se zastydíte, článek smažete a omluvíte se všem, co jste očernil, zejména panu Semínov.

0 0
možnosti

lubossula

21. 8. 2009 16:24
Re: Zhluboka dýchat a vzdělat se!

to jste se spletl. Toto neni blog pana Semina, tak mu to napiste na jeho blog

0 0
možnosti
JD

William Bernard

21. 8. 2009 15:22
Prokop nebo Semín .....

Víte, mě by tenhle článek jako katolíkovi snad ani nevadil. Pan Semín má prostě svůj názor, se kterým nemusím souhlasit a Bůh už tyhle pře rozsoudí. Co mi však brání ve vstřebání článku, kromě hrubky v titulku, je naprosto hloupé a zbytečné ostouzení katolické církve jako celku kvůli osobnímu selhání některých jedinců. Nemluvě o tom, že ani třeba ve Frankově Španělsku se nejednalo o katolickou církev jako celek, ale pouze o izolovanou skupinu ultrakonzervativců.

Pan Prokop tak dělá stejnou věc jako ten, kterého kritizuje. A to je opravdu hloupé.

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

21. 8. 2009 15:43
Re: Prokop nebo Semín .....

Katlická církev by se těchto lidí a své minulosti měla zříci. :-/

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

21. 8. 2009 15:17
KARMA JAKO HROM

Něco podobného jsem se chystal napsat už dávno, Semín je nebezpečný psychopat a fanatik, typický podpalovač hranic a spouštěč kohoutů plynových komor. Snad nedojde na dobu, kdy by se mohl projevit. :-/

0 0
možnosti
T

ten.jenz.bloudi.svetem4@seznam.c

21. 8. 2009 16:23
Re: KARMA JAKO HROM

Jste ubohý,  raději se věnujte hříbečkům.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.