Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petr.jurcinek

15. 10. 2010 22:29
člověk je proti přírodě.....heterosexualita...je..

ten argument, že Homo.. to je proti přírodě je stejně absurdní, jakože to je proti bohu....................nikdo neví, co je to vlastně příroda? To je bůh, je to nějaký super organismus inteligentní....................ve skutečnosti je každej druhej lidskej vynález "PROTI" přírodě...každá druhá věc je totiž odpad, který se v přírodě špatně rozkládá.....zamořuje jí, je jí k ničemu....................člověk je tak strašně přemnožený druh...homosexualita je prostě přírodní jev, jako celá řada dalších jevů....ten jev, který zatím zcela nechápeme, jeho původ a důvod..................ale vemte si to...tihle Křesťané....zruinovali Západořímskou říši.....sorry, ale........co se tam zavedlo křesťanství, byl to konec....jasně.....barbaři...ale stejně......................antické národy objevili, kde co a pitomé křesťanství to záhy zavrhlo.............njn...Země je placatá, že a a středem vesmíru atd....to známe...................

0 0
možnosti

makovec123

28. 5. 2009 21:47
diky!

tak za tenhle vas clanek opravdu dik. nez jsem na nej dnes rano narazil, byl jsem presvedceny o tom ze budu do voleb do EP volit SSO. tak nejak jsem vychazel z jejich predvolebnich materialu, regulernich stranickych stranek, vsemoznych verejnych proklamaci... a nikdy me nenapadlo se pidit po nejakych "dalsich" nez predvolebne sirenych myslenkach. sice se da samozrejme rict ze je clanek zverejneny v zajmu jakesi svobody slova a demokracie a ze rozhodne redakcni rada nemusi s obsahem souhlasit, ale tohle tak nejak pocitove neakceptuju.

SSO u me objevem tohohle portalu definitivne skoncili (a behem dnesniho dne, kdy jsem to rozeslal par znamym i u dalsich nekolika lidi), protoze podobne argumenty (ktere napriklad dneska v debate pouzival jeden velice agilni clen SSO) o tom ze homosexualita je nemoc jsou jak vystrizene z nacistickych nebo komunistickych novin a rozhodne se nehodi k radobymoderni progresivni strane.

0 0
možnosti

makovec123

28. 5. 2009 21:51
Re: diky!

pro rejpaly jeste dodatek, nejsem homosexual, ziju ve spokojenem vztahu se zenou opacneho pohlavi, mam devitileteho syna a druhe dite se ocekava na podzim. v komunite homosexualu mam ale pomerne dost blizkych pratel a tenhle clanek (a zrejmy tichy souhlas redakcni rady) mi vuci nim prijde extremne urazlivy. mimochodem, jsem zaryty volic pravice, zklamany volic ODS hledajici jinou pravicovou alternativu.

plus tedy by me zajimalo jestlipak si pan kuras uvedomuje ze podobny princip pomlouvani a perzekuovani odlisne mensiny se da presne vztahnout i na zidy? jestlipak si uvedomuje ze pisalek toho clanku by pravdepodobne k ruzovym trojuhelnickum pro jine sil i zlute hvezdy?

0 0
možnosti

Terrurek

26. 5. 2009 17:02
a buzny

chtěj tolerovat nebo diktovat?

0 0
možnosti

Mira UL

26. 5. 2009 15:35
Homosexualita

je přírodní jev, stejně jako všechny ostatní geneticky podmíněné vlastnosti člověka. Socialistický systém ve snaze vytěsnit "odlišné" skupiny lidí ze společnosti pak obsahoval dědictví podle zákona mající přednost před dědictvím podle závěti. Taková malinká pomstička homosexuálům za to, že jsou od přírody trošku jiní. Jestliže si homosexuální komunita vynutila instirut registrovaného partnerství, učinila tak naprosto správně.

A argument člověka s homoforní úchylkou (nebo nemocí?), že dítě má dva táty a tím musí být zmatené, je lichý. Mám ve svém okolí děti, které mají i tři tatínky a přesto jsou "normální".

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti

wandering star

25. 5. 2009 19:58
A co má jako být?

Vždyť všechno, co tam píšou, je pravda.

0 0
možnosti

Lanta2004

25. 5. 2009 20:34
Re: A co má jako být?

Tak to těžko mazlíku;-)Kdybys trochu přemýšlel a něco znal,pak krom jiných nesmyslů ,které jsou v článku uvedené uznáš,že se homosexualitě nejde naučit tak jak je naprosto zcestně uvedeno v článku.

Pokud si někdo myslí,že je homosexualitě možné se naučit,pak at si odpoví na jednoduchou otázku a to zdali by se i on sám byl schopen homosexualitě naučit.Předpokládám,že na 100% každý řekne,že nikoli.Pak mi ale uniká důvod proč píše opak o druhých;-)

0 0
možnosti

Lanta2004

25. 5. 2009 19:36
Má smysl se tolik rozčilovat nad blbostí?

Ne,nemá.Dotyčný ubožák,který se tímto svým silně homofobním a stupidním výtvorem snažil zřejmě neúspěšně vyléčit si vlastní mindrák mi jakožto homosexuálovi stojí maximálně za odplivnutí a politování.Je to chudákRv

Nicméně díky za přiblížení morální úrovně členů této politické strany.Alespon vím na koho si dávat pozor - karmaR^

0 0
možnosti

kion123123

25. 5. 2009 22:44
Re: Má smysl se tolik rozčilovat nad blbostí?

Chovejte se normálně a nestrkejte na potkání každýmu do ksichtu, že bejt teplej je in!

Homosexualita není většinová norma chování, a jako taková nemá nárok na stejné zrovnoprávnění, jako heterosexualita!;-€

0 0
možnosti

Klara L

25. 5. 2009 18:41
Nemuselo by to být

tak polopatické až vulgární, ale v zásadě kde je v tom logická chyba?

0 0
možnosti

Lanta2004

25. 5. 2009 19:37
Re: Nemuselo by to být

Tak nějak všude;-)

0 0
možnosti

Lesní sběř

25. 5. 2009 15:32
Je...

...homosexualita úchylka? Ano.

Je na tom něco špatného? Ne.

Úchylek je tolik, kolik je na světě lidí.

Osobně vidím problém někde jinde: že homosexuálům prochází něco, o čem se ostatním deviantům může jen zdát. Homosexuálové jsou establishmentem protlačováni do popředí - a tentýž establishent v tutéž dobu zuřivě pronásleduje dva mladé milence, jejichž jediným proviněním je skutečnost, že jsou bratr a sestra. Zrovnoprávňujeme-li homosexualitu, musíme zrovnoprávnit i polygamii a incest; protože tyto dva jevy nejsou o nic méně přirozené a nemají o nic kratší tradici.

Ostatně soudím, že teplé bratrstvo si nevidí ani na špičku nosu. Byli to právě všichni ti ostatní devianti, kdo gayům celou dobu držel palce, podporoval je a pomáhal jim zaujmout rovnoprávné místo ve společnosti - a teď, když je z gayů "preferovaná menšina," se k ostatním úchylákům najednou nechtějí znát. Najednou křičí z plných plic: "My přece nejsme úchylové, my jsme normální!" Banda nevděčná, hemoroidy na ně!

0 0
možnosti

lesicatko

25. 5. 2009 16:02
Re: Je...

a takisto zrovnoprávniť pedofilov.

Zaujímavé, že samotní homosexuáli sa porovnania s pedofilmi bránia, dokonca som videl príspevok, kde by ich homosexuál zatváral, pretože tí pedofili sú proste odpad :)

Len z titulu, že niekoho priťahujú sexuálne deti by ich iný , tiež inak  sexuuálne orientovaný okamžite zatváral.

Proste vzor tolerancie. Foglar, Lewis, Andersen - nemajú nárok na život. ...

0 0
možnosti

lokutus

25. 5. 2009 12:15
Mno

Je to sice trochu přehnané, ale zas na druhou stranu, jak se do lesa volá,... sám do ní padá. Tolik je dnes slyšet o takzvané svébytnosti bukvic a o jejich právech, až se z toho normálním heterákům zvedá kufr. Ať si každý strká co chce kam chce, ale ať si to dělá doma. Bukvy a lesby nezajímají nikoho, kromě jich samých. Ta zk**vená duhová lobby, podpořená džamilami a podobnou pseudo-lidsko-právní verbeží dělá beztak medvědí službu celé té duhové bandě.

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008122801

http://lokutus.bloguje.cz/620447-teple-svatby.php

0 0
možnosti

editi

25. 5. 2009 12:11
Je možné,

že se někdo zabývá článkem této bukvice, která uráží nejen lidi jiného sexuálního vyznání, ale především urážkou představitele této země. ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS