Bátora je přípravkou na Klausovu novou kariéru

Velice se mýlí ti diskutéři, kteří si myslí, že kauzy kolem klerofašisty Bátory jsou jen nějakou bezvýznamnou letní přestřelkou či symbolem nepokrytě korupčního dosazování neschopných bezpáteřních kariéristů na teplá místečka, kde se bere a nic nedělá. Bátorovi se věnuje velká pozornost oprávněně. Veškeré mediální dění, které Klaus už celé měsíce kolem Bátory záměrně a klasicky zručně řídí, je příprava jeho nové politické kariéry po skončení prezidentského mandátu v roce 2013. Jak Klaus zkušeně ví, je právě načase.

Komik a jeho svět... idnes.cz

Ačkoli si Klause prakticky od dob, co jsem jakž takž začal vnímat politiku, za mnoho věcí vážím, teď se od něj musím odklonit úplně. To, co začal předvádět v druhém prezidentském období a zvláště v posledních měsících, překročilo všechny únosné meze. I dříve byl Klaus bohužel obklopen různými podržtažky, alkoholiky a synáčky nomenklaturních kádrů, ale to by se dalo jeho osobnosti ještě vzhledem k řadě jiných věcí, které vykonal za svou politickou kariéru, dost s přehledem odpustit.

Je nabíledni, že Klaus hodlá ihned po skočení prezidentského mandátu založit velice konzervativní a národoveckou stranu ve stylu Práva a spravedlnosti bratrů Kaczynských, bude tedy mít velice silné klerofašistické prvky. Další relevantní srovnání by mohl být maďarský Jobbik.

Mnoho lidí již za posledních více než 20 let Klause zcela nesmyslně politicky podcenilo a bylo by chybou pokračovat v tom dál. Ve volbách Klausova strana jistě získá něco kolem 10ti procent a díky našemu politickému systému bude její koaliční či vydírací potenciál značný, o tom si nedělejme iluze. Zatím si bude udržovat velký vliv hlavně krz (dnes již zcela jasně potvrzené) béčko Bémovy pražské ODS Věci veřejné a vířit různá kontroverzní témata, díky kterým se suita jeho nejvěrnějších stane chronicky mediálně známými. Klaus má pochopitelně obrovské množství cenných kontaktů, takže s finančním krytím nebude ani ten nejmenší problém.

Bohužel, Klaus je teď největším českým likvidátorem poctivého konzervativního myšlení. Nic lepšího si levice nemůže ani přát - snad jen to, aby byl Klaus ještě dlouho zdráv...

Být proti Bátorovi a dalším jemu podobným neznamená mít v lásce komunisty, nenávidět národní cítění atp. Vůbec ne, to je jen politická indoktrinace a trik pro mdlé rozumem. Není ovšem nic horšího, když se bezvýznamný trotl dostane po desetiletích upoceného snažení ke korytu moci... Hannah Arendtová skvěle popsala banalitu zla.

 

Poznámka: autor si je vědom toho, že je v hledáčku českých fašistů a nacistů - viz ZDE.

 

Zde jedno zajímavé video z maďarského každoročného setkání neonacistů a fašistů z celé Evropy pod názvem Magyar Sziget (anglicky, páč maďarsky vás tolik nemluví - snad Bátora...) - i tento rok se zde hajlovalo, hrozilo násilím lidem jiné než bílé rasy, vyzývalo k vraždění vrcholných politiků... pokud chcete český ekvivalent, velice doporučuji euportal.cz, eportal.cz a další oblíbené webové klony v oblibě D.O.S.T., Bartoše, Klause a mnoha obdobných, kde se už také nyní v debatách vyzývá k vraždění, omezování lidských práv - to aby si někdo nemyslel, jak je k tomu videu níže u nás daleko:

 

Autor: David Prokop | středa 17.8.2011 18:30 | karma článku: 21,11 | přečteno: 2104x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.