Bátora na mě podal trestní oznámení aneb jak trumfl trockistu Uhla

Dnes jsem se dočetl na idnes (ne, to není variace na scénku s Janžurkou a Felixem Holzmannem), že na mě Bátora podal v květnu trestní oznámení za moje blogy, kde jsem jej označil za fašistu a neonacistu, páč jej to jako osobu celoživotně odvislou od prsu milovaného státu ohrožuje na existenci (halt, konzervativec jak řemeno).

Plakát Bátorových kámošů z jeho domoviny - maďarský Jobbikgoogle

Inkriminovaný článek ze mě asi bohužel neudělá dočasnou superstar jako z kolegy blogera Karla Kříže, kterého před časem v přímém přenosu citoval na ČT24 samotný Paroubek. Ostatně Paroubkovi se už žalovací mánií Bátora blíží... tak jen lituju, že nejsem zručným komixovým kreslířem, páč jeden obrázek, jak ví i paní Petra, je kolikrát víc než kupa slov.

Marně si ale lámu hlavu, který že blog na téma Bátora byl tím spouštěcím mechanizmem? Byla to místa, kdy jsem připomínal jeho podobu s Henrykem Laholou, nebo snad se ho dotklo, že dál šířím objev JXD z Reflexu, že Bátora je česky mluvící maďarský cikán? Nebo ta podezření na středoškolské počítačové rozkrádačky, které správně připomněl někdo v diskuzi pod mými blogy? Nebo snad za ty seznamy kariéry od socialistů až po fašisty? Nebo kvůli tomu, že si umí práci najít jen přes kamarádíčky ve státním, stejně jako drtivá většina jeho spolusoudruhů a zároveň má k tomu vejšplechty o konzervativním myšlení? Eportále či Institute svatého Josefa, raď!

Každopádně Bátora drží prvenství, které mu už nikdo neodpáře – je prvním, kdo na mě podal trestní oznámení. Už někdy na začátku mé blogerské dráhy před čtyřmi lety mě chtěl žalovat trockista Uhl za to, že jsem o něm napsal, že jím vyznávaná ideologie se ničím neliší od nacistické, ale nakonec zůstalo jen u řečí a soudruh se spokojil s tím, že mě na Neviditelném psu už nikdá neotisknou. Uhl a Bátora - podoba čistě náhodná? Ale kdeže!!

Opakování je matka moudrosti aneb intelektuálové, jděte do hajzlu, jak by řekl můj žalovatel ;)

Ing. Mgr. Bc. Ladislav Bátora, PhD. - akce: dva za cenu jednoho!!

Maďarský cikán posílá české cikány do Indie...

Bátora na ministerstvu - zařídil mu to Klaus?

Pánové Jakle a Paulczynski, DOST!!

 

Autor: David Prokop | čtvrtek 21.7.2011 17:59 | karma článku: 18,75 | přečteno: 2212x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.