Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pánové Jakle a Paulczynski, DOST!!

Nedávno nám tady pan tajemník Jakl vzlykal, že mu nechtěj nechat hnědý tričko a že mu chtěj mermomocí vomejt vlasy a po něm se přidal pan Paulczynski, že se podepsal toliko pod prohlášení galerie elity národa, tak co že prej máme. Pro nezasvěcené, tento blog a blogy před chvílí zmíněné se týkaly iniciativy Dost. Zmínění pánové mají zato, že to není spolek fašistů. Podívejme se tedy chvilku s kým máme co do činění.

Dost demonstraceDost

Nehodlám tady rozebírat životopisy stovek lidí, kteří iniciativu podepsali – konečně ten Manifest nic tak strašného není, skoro bych to mohl klidně podepsat taky, kdybych býval nevěděl, co a hlavně KDO je za tím. Tak především předsedou sdružení je neonacista, bezpáteřní politický cestovatel soudruh Ladislav Bátora (více o něm v mém předchozím blogu, odkud se dostanete na další mé blogy k tématu politického extrémizmu všech barev). Pro mě je kdokoli, kdo se vědomě podepíše pod stejnou věc jako tato existence, s Bátorou na stejné úrovni a pánové J a P velice dobře vědí, kdo to je. Ačkoli jsem zastánce většiny názorů prezidenta Klause, je hanba, že se objevil na jakékoli akci této obskurní iniciativy.

Místopředsedou je pan Bahník (mj. Lipový kříž, podrobně jsem se mu věnoval dříve ZDE), který spolu s další důležitou osobou tohoto sdružení panem Semínem (mj. Institut svatého Josefa) přímo vlhne nadšením při vzpomínkách na klerofašistické diktatury frankovského Španělska a salazarovského Portugalska. Každý, kdo se se svou věroukou vydal za 2.vatikánský koncil, je pro ně osoba podezřelá, nemvravná a zvrácená. Doporučuji blogy pana Semína na ihned, tam získáte dokonalý přehled. Podíváte-li se na personální obsazení, vidíte de facto skupinu stále stejnou – přispěvatelé EU portálu, Občanský institut, Institut svatého Josefa, Lipový kříž...

Nejsem žádný multikulti, volím ODS a nyní poprvé i TOP09, Klausovy názory mi v 90ti procentech velice vyhovují (zvláště pak na ekologizmus a EU), miluju Misese, A. Smithe, R. Arona, H. Arendtovou.. a narozdíl třeba od pana Jakla se neválím za státní peníze v kanclu (z toho, že už roky bere hezké peníze za nic, se mu asi také zatemnilo v lebeni). Když pan Jakl píše ve svém blogu:

Bárta pak kupí hromadu dalších sprostých urážek a pomluv, když mne a iniciativu D.O.S.T. dává do souvislosti s nacisty, rasisty, xenofoby, antisemity, fašisty, neofašisty, zjevnými neonacisty, holohlavci a tak dál. Nemá jediný argument, své sprostoty neopírá o jediný doklad podobných tendencí. Stačí mu barva oblečení. Bárta nás vítá v nových omyvatelných časech, kdy nás bojůvky podobných fanatiků budou odchytávat na ulici, strhávat nám šaty a navlékat nás do schválených uniforem.

tak odvádí záměrně pozornost od podstatného. Ono také je, za co se stydět, být podepsaný na jednom papíře s takovou verbeží, protože ona opravdu JE HNĚDÁ. Vadí mi stejně tak spolky typu Komunistický svaz mládeže, komunisti jako takoví, blbci co nosej tričko s Che Guevarou a zkrátka mi vadí také Dost a podobné věci z druhé strany spektra. Stejně nebezpečný extrém, prašť jako uhoď.

A už úplné nesmysly vykládá pan Paulczynski, když ve svém blogu píše, že:

Založili ji lidé, jejichž morální kredit může zpochybňovat jenom totální multikulti-pomatenec.

Jestli teda tím, že zpochybňuji takovou persónu jako je Bátora, jsem pomatenec, tak nevím, nevím, jestli pán neměl raději vstoupit s panem Bátorou do jiné strany než je ODS.

Nejsem zvědavej na to, aby mi někdo vykládal, že je víc než já, protože je bílej, katolík, heterosexuální a já nevím co ještě. Vadí mi vše, co automaticky uděluje lidem nálepky bez toho, aby se s lidmi zacházelo individuálně – ty jsi dobrý člověk a ty ne. Toto je spolek etatistů s diktátorskými sklony, spolek neukojených ambiciózních pokrytců. Pořád ty samí experti – válet se po kanclech státních úřadů a mudrovat o podnikání, klátit letušky a spisovat morální spisy, posmívat se bývalému premiérovi jako “mojžíškovi” a chtít po jiných, aby vám věřily kecy o toleranci, uveřejňovat o Havlovi anonymní zvratky pokoušející se ho denunciovat jako homosexuála (nechápu proč by měl být někdo denunciován faktem, že je gay, Kikinu to v mým očích také vůbec nediskriminuje) a o sobě psát jako o ohroženém bílém heterosexuálním druhu, co platí snad jako jediný daně.

Houby ohrožený druh, takových jako vy je v každé době habaděj! Tydlitáti jedni!! Ale aspoň u vás člověk pochopí, jak se z učitele zeměpisu na gymnáziu může stát ředitel koncentráku co ani nemrkne okem, když přijede další vlak... ano, zlo je banální, jak to skvěle vystihla Hannah Arendtová.

Autor: David Prokop | čtvrtek 29.7.2010 19:40 | karma článku: 21,71 | přečteno: 2946x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.