Otec sedmi dětí Semín volá po návratu klerofašistické diktatury

Tak se nám konečně ultrakonzervativní údajný křesťan Michal Semín odkopal a otevřeně ve svém blogu napsal, co chce – chce čistokrevnou fašistickou diktaturu po frankově ideálním vzoru. Smutné je, že takovýmto výlevům, vpravdě deviantním, poskytuje prostor deník Hospodářské noviny (ve své internetové podobě na blogu). Proč tedy nemůže publikovat své blogy tamtéž třeba vůdce Dělnické strany nebo činovníci revoluční komunistické mládeže? Zme teda demograti nebo nejzme??

Mater Mortisvlada.cz

Pokud vlastník Hospodářských novin nepovažuje za nebezpečné lidi, kteří vychvalují fašizmus jako čin Prozřetelnosti, nevím, proč by měly vadit nějaké ty rasové teorie nebo výzvy k třídní nenávisti? Neměly by se zachovat názory v jejich celkové pluralitě? Já si myslím, že rozhodně ne. Mám zato, že takové názory nemají na veřejnosti co dělat.

Ne snad, že bych se budil v noci s můrou, že nějaký Semín napíše ještě pět blogů a pak se stane ředitelem zeměkoule, čímž mě následně ohrozí na existenci. To jistě ne. Je třeba mít ale na paměti, že mě sice tak maximálně hořce rozesměje jeho sebestředná kacířská tupost či urazí nafoukaná drzost, se kterou špiní skutečné věřící křesťany.

K (z pána jen klobouk měl) Semínovi dále:

Kdy se objeví církevní pedofilní...

Používáš kondom? Pak jsi...

Pak jsou tu ale věci mnohem vážnější – nekonečné zástupy mrtvých, nekonečné množství těch, kteří mnohdy za strašného utrpení zemřeli vinou zrůdných totalitárních režimů. Nejen že je třeba bránit tomu, aby se něco takového kdykoli ještě opakovalo, je třeba také neustále ctít a opečovávat památku těchto mrtvých. A to i tam, kde si myslíme, že je demokracie více než silná k tomu, aby jakémukoli návratu k totalitě zabránila – jako je tomu v případě české společnosti.

Semíny na veřejnosti tolerovat nesmíme, Semínové mají mít možnost hučet své lži, urážky a špínu jen někde doma ve špajzce. To je maximum, co je možné tolerovat. Máme totiž povinnost chovat se pietně k památce těch, kdo tu byli před námi.

Jeden z nejvýznamnějších konzervativních myslitelů 20.století Carl Schmitt ve svých pracích geniálně vystihnul a popsal neskutečné hrůzy, které vlastníci univerzálních Pravd ve jménu nezpochybnitelného Dobra v logice svého pokrouceného myšlení napáchali. Semín takovým majitelem Pravdy je. Chvála Bohu za všechny revizionisty, oportunisty a nepevné. Jsou na tom každopádně líp než ti, kteří si troufli mluvit ústy Boha.

Jestli on nakonec ten Semín není horší než Husák, který seděl v báni jako buržoazní nacionalista...

 

 

Autor: David Prokop | sobota 19.6.2010 15:53 | karma článku: 21,24 | přečteno: 4829x
  • Další články autora