Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Používáš kondom? Pak jsi dekadentní perverzák!!

Náš údajně nejprestižnější list Hospodářské noviny na svém blogu hostí výtvory různých lidí. Mezi nimi mě takřka se stoprocentní spolehlivostí zaujmou texty ultrakonzervativního katolíka vpravdě frankovsko-salazarovského střihu – totiž blogy pana Semína. Na Valentýna nám osvětlil zvrácenost používání kondomů. Někde v JAR s jejich statistikami o AIDS je to zvlášť pikantní. Jakékoli plánované rodičovství je prostě hřích a přes to vlak nejede. Takové výroky jsou ale ten slabší vývar ze setby pana Semína.

G. W. von Leibnizgoogle

Pravděpodobně inspirován mnoha aférami posledních dní i let, kdy se stále častěji ukazuje, že sexuální prznění dětí v katolických ústavech doslova po celém světě nebyl nějaký exces, ale vpravdě dobře krytá instituce, pan Semín navrhnul svoji konspirativní teorii, která toto vysvětlí. Z jeho blogu na toto téma jako jádro vyjímám:

Ideologická masáž strážců pokroku udělala i na poli církevním své. Koncilovými „reformami“ oslabení katolíci na všech stupních církevního života umožnili organizovaný průnik homosexuálů do kněžských seminářů a následně far a biskupských rezidencí. O tom, že se v některých zemích skutečně jednalo o cílený nábor homosexuálů do kněžských seminářů, svědčí mimo jiné dobře zdokumentované knihy dvou katolických autorů Michaela Rose Goodbye, Good Men a Randy Engel The Rite of Sodomy.

No a hned je to jasné. Já hlupák si myslel, že kněžská homosexualita je spíše podobna nouzové homosexualitě provozované mnoha ryzími heterosexuály v různých vězeňských zařízeních. Mezi námi – zkuste si několik týdnů abstinovat, myslím, že na nic jiného než na nejnižší pudy se nebudete moci soustředit ani náhodou. Pochopitelně jsou světlé výjimky. Třeba pan Semín, který se nám snaží namluvit, že souložil jen sedmkrát v životě, páč má sedm dětí! Ale zase někde v diskuzi pod jeho blogy nějaký jeho zastánce upozorňoval na to, že je to blud, páč ne dycky se to děcko při aktu podaří umotat, takže se pak musí víckrát... trochu mi to připomnělo jeden institut používaný islámskými výtečníky – sex lze míti jen ve stavu manželském, takže není problém se na dvě hodiny oženit a pak za rozvést. No a kdyby se něco nepovedlo, dycky de tu čtrnáctku nechat pohřbít zaživa krz ztrátu cti nebo oženit s nějakým osmdesátiletým kancem. K nějakému ministrantovi, který se oběsil kvůli tomu, že ho někdo zaučoval leta do análního sexu, to není zas tak daleko.

Blogy na obdobně vzrušující témata:

EU portál: deviant útočí...

Podporují Machovi Svobodní katolický Taliban?

Smrtelný hřích Michala Semína...

Názory ultrakonzervativních údajných katolíků mi také mnoho nejsou do hlavy z hlediska teologického. Slyšeli něco o dualistických kacířstvích nebo theodicee? Asi povětšinou ano, ale jako skoro vše z náboženství bezpodmínečné lásky dokáží upravit v hanebné nástroje vlastní sebestředné pýchy, které jim slouží k masáži jejich ega, ponižování a týrání svých bližních. Pokud je kupř. homosexualita taková jako zlo, nechtějí-li být kacíři a připustit jiného Stvořitele krom Boha, musí uznat, že Bůh tvoří zlo. K tomu theodicea, tedy problém, proč je ve světě, který jako celek bez jediné výjimky stvořil nekonečně mocný Bůh, přítomno zlo, může dát hlupákovi nápovědu. Ovšem pokud typové typu pana Semína nechtějí být kacíři tuplovanými, musí uznat, že i ten homosexuál byl stvořen Bohem, který s ním má své záměry, jež ani takový mudrc jako pan Semín, není schopen prohlédnout a přes to také vlak nejede.

Jsou samozřejmě také různí umírnění nahlížitelé na homosexualitu, kteří třá ve svých blozích tvrdí, že mají mezi gayi habaděj přátel, de facto je maj i rádi, nic proti, ale přece jenom, že stejně jako zoofilie nebo pedofilie to prej není košér pro děcka. No není nad názorovou konzistentnost. Dyť ať lezou kanálama a pak je necháme být, že. Zme humanisti, a tak necháme radši sedmiletou číču ukazovat někde v Riu nožky rozdováděným davům, mezi něž brazilská vláda radši preventivně tanec netanec zdarma rozdala pár milionů kondomů, aby z té kultůry nebylo moc pláče!! Ale nějaký tydlencty gaypride... to už je těch nadpráv a exhibic ňák moc!

Ale ono to dlouhé mudrování nedělá vždycky dobrotu. K jednomu chytrému blogu pana Semína o svátosti závoje (ano, i takové texty pán pro krvavé kapitalisty čtoucí HN plodí!) jeden diskutující připsal něco v tomto smyslu: “Hm, na pípu v hospodě se taky hází hadr, když se dotočí... že by taky svátost??” Když jsem to četl poprvé, nad touto lapidární trestí českosti jsem ronil slzy do laptopu... smíchy. Takto se totiž v Čechách zachází s kacíři a je tomu tak moc dobře! :)

Autor: David Prokop | čtvrtek 18.2.2010 19:20 | karma článku: 17,94 | přečteno: 3364x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.